You Are V.I.P!

READ AT YOUR OWN RISK!

Salam Ceria,

1. Aku mengucapkan ribuan terima kasih kepada korang yg sudi singgah ke blog ini samada sengaja atau pon tidak. Kepada pengunjung setia yg sentiasa memberi sokongan dan kritikan, korang mmg best. Yg tak sengaja sampai kesini, aku hulurkan salam persahabatan di alam cyber.

2. Sebenarnya aku mengambil jalan menulis blog ni sebagai terapi utk menenangkan fikiran dalam kesibukan menjalani kehidupan yg kian mencabar. Yang penting, ape yang aku tulis ni utk mengingatkan diri sendiri.

3.  Ape yang aku tulis kat dalam blog ni tak semestinya btol bagi sesetengah org. Memandangkan pembaca sume terdiri dari golongan cendakiawan, ada baiknya tegur aku kalo rase aku salah. Aku berfikiran terbuka, seriously.

4. So tips nak baca coretan aku ialah, relakskan minda, baca ikut style pertuturan biasa mcm kite bercakap/berbual2 ngan kenalan.

Ikhlas dari,

Apet


8 responses to “You Are V.I.P!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: